14.2.2020 - 09:10

SLS är en av Finlands bästa arbetsplatser

Delegation ur SLS personal som emot utmärkelsen 13.2. Foto: Great Place To Work
Utmärkelsen Great Place To Work 2020 togs emot av en utsänd skara medlemmar ur SLS personal: Dag Wallgren, Katarina Pihlflyckt, Ingela Nygård Jungar, Monika West, Marika Mäklin, Ninny Olin och Kai Martonen. Foto: Great Place To Work

SLS certifierades tidigare i år som en utmärkt arbetsplats av organisationen Great Place to Work® Finland. SLS har nu också tagits med på topplistan över de 30 bästa arbetsplatserna i landet i kategorin medelstora organisationer.

– Att få utmärkelsen som en av Finlands bästa arbetsplatser är ett fint bevis på att vi trivs och känner stolthet över det vi gör, säger personalchef Ingela Nygård Jungar. 

– För mig är det en lyx att få jobba med så engagerade och proffsiga kollegor, det är de som tillsammans skapar den goda stämningen hos oss.

Great Place to Work® hjälper organisationer inom alla branscher att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur. Organisationerna utvärderas enligt Great Place to Works modell, som innebär en samlad bedömning utifrån en medarbetarundersökning samt en utvärdering av organisationens arbetsgivarerbjudande. Erkännanden som organisationer kan få är en Great Place to Work-certifiering och en placering på listan över Finlands bästa arbetsplatser.

Great Place To Work 2020